Puzigaća karijeru nastavlja u Srbiji

Pronašao novi angažman

Puzigaća karijeru nastavlja u Srbiji

Bosanskohercegovački fudbaler Bojan Puzigaća karijeru će nastaviti u susjednoj Srbiji.

Naime, doskorašnji defanzivac tima sa Koševa odlučio je prihvatiti ponudu Voždovca u koji stiže na preporuku Vladana Grujića, a sa ovim srbijanskim prvoligašem je potpisao jednogodišnji ugovor. 

"Imao sam u proteklom periodu nekoliko ponuda iz BiH. Na kraju sam odlučio otići u Voždovac koji je izuzetno stabilan klub sa ambicijama i vjerujem da nisam pogriješio. Ovdje već od ranije igra moj prijatelj Vladan Grujić", kazao je Bojan Puzigaća za SportSport.ba. 

Iskusnom Puzigaći ovo je ujedno peti klub u dosadašnjoj fudbalskoj karijeri, a ranije je nastupao za Sarajevo, Borac, Čelik i poljsku Cracoviju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti