Ima ponuda za odlazak

Puzigaća: Sarajevo je moja druga kuća, ali možda odem

Bojan Puzigaća je bio jedan od standardnijih igrača FK Sarajevo u nedavno okončanoj sezoni, u kojoj se bordo klub okitio titulom prvaka BiH.

"Osvojili smo titulu, odmorili smo se i sretan sam što se opet vidimo. Nadam se da ćemo sačuvati drugarstvo i zajedništvo što je prvi preduvjet za uspjeh. Ja se nadam da ćemo uspjeti u tome", rekao je Puzigaća i prokomentarisao žrijeb za Ligu prvaka koji slijedi:

"Nemam neku posebnu želju. Sve su to objektivno malo jače ekipe od nas, ali kad bih morao birati volio bih da idemo prema Norveško ili Finskoj, a da izbjegnemo Dinamo, Ludogorec ili Lech Poznan".

Od naredne sezone Puzigaća očekuje mnogo.

"Sarajevo kao klub uvijek ima najveće ambicije. Naše je da se dobro spremimo, da nas zdravlje posluži i da pokušamo napraviti veliki rezultat".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni fudbaler ima ponude za nastavak karijere u nekom drugom klubu.

"Ovdje sam dobro primljen, Sarajevo je moja druga kuća. Ako bude ponuda, sa Upravom ću se dogovoriti o svemu. Ovdje se osjećam dobro, ne bih žurio, ali ako budem odlazio gledat ću da budemo zadovoljni i ja i klub. Odakle su ponude još uvijek ne znam", zaključio je Puzigaća. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.