Puzigaća: Uz energiju iz prethodnog meča možemo ostati neporaženi

Svjestan težine meča

Puzigaća: Uz energiju iz prethodnog meča možemo ostati neporaženi

S. Mlaćo

Krupa je u prošlom kolu slavila protiv Olimpika i tako upisala prva tri boda u novoj sezoni.

Sada ih očekuje novi težak izazov. Rival će u Mostaru biti FK Velež.

“Nismo imali puno vrmena da se oporavimo a već nas čeka sljedeća utakmica. Idemo Veležu koji dolazi iz dobrog rezultatskog niza. Mislim da će biti teško, jer u odnosu na njih imamo put koji nije zanemarljiv i dan manje odmora. S druge strane dolazimo iz jednoh pozitivnog rezultata, podigli smo nivo samopouzdanja, i sa tom idejom idemo odličnom protivnku da probamo da odgovornom igrom sačuvamo naš go, što neće biti ni malo lako. Nadam se da u nekom periodu utakmice, možemo da ugrozimo i njihov go. Svi igrači, osim Miladina Filipovića su zdravi i možemo da računamo na njih", kazao je trener Krupe Zoran Marić.

Meč je najavio i iskusni Bojan Puzigaća.

Atmosfera u svlačionici je odlična, naručito nakon pobjede koja nam je jako trebala. Idemo Veležu, znamo svi da je jako dobar na svom terenu, biće jako teško, ali mislim ako budemo imali energiju kao u prethodnoj utakmici da neće izostati pozitivan rezultat.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč u Mostaru igra se sa početkom u 19 sati.

Top Komentari

rodjak
Moj Maricu bio si odlican fudbaler Vojvodine a i ti takav u najboljim godinama da igras za njih puno im ne bi pomogo, sutra, 2:0 bi bila neka realna mjera
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi