Begović gleda i ne vjeruje s kim igra: Ovo bi on kao golman žmireći pogodio, ali ne i njegov saigrač

Kakay se obrukao za sva vremena

Begović gleda i ne vjeruje s kim igra: Ovo bi on kao golman žmireći pogodio, ali ne i njegov saigrač

Eldar Ganibegović

QPR je u okviru 3. kola engleskog Championshipa na svom terenu dočekao Ipswich. Poražen je rezultatom 0:1, no promašaj koji su domaći navijači vidjeli u 53. minuti im dugo neće izaći iz glave.

U trećoj utakmici ove sezone u Championshipu, QPR našeg Asmira Begovića upisao je već drugi poraz. Slavio je prvoplasirani i maksimalni Ipswich s 0:1.

Nakon prvih 45 minuta igre na semaforu je bilo 0:0. Gol odluke postignut je u drugom poluvremenu, no prije toga navijači domaće ekipe su se hvatali za glavu.

Igrala se 53. minuta kada je nakon jedne akcije odbijena lopta došla do Kakayja odmah ispred gola gostiju, ali je uspio promašiti nemoguće.

Bio je sam na dva metra od gola gostujuće ekipe, ali je loptu poslao pored gola za šok i nevjericu domaćih igrača i navijača.

Oglasi

Jedini gol na utakmici koji je gostima donio sva tri boda postigao je Chaplin u 75. minuti meča.

Na golu QPR-a stojao je bivši bh. reprezentativni golman Asmir Begović, koji je i kapiten tima u koji je stigao ovog ljeta.

U narednom kolu će Asmir Begović i QPR u goste kod Southamptona, dok će Ipswich na svom terenu dočekati Leeds.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Championship, 3. kolo:

QPR - Ipswich 0:1 (Chaplin 75')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti