Quagliarella: Ostat ću u Sampdoriji dok me ne otjeraju

Iskusni napadač

Quagliarella: Ostat ću u Sampdoriji dok me ne otjeraju

Sjajni napadač Sampdorije Fabio Quagliarella danas je odigrao još jedan odličan meč.

On je u domaćoj pobjedi svog tima u derbiju protiv Genove (2:0) postigao pogodak s penala te je također i asistirao, a nakon meča je rekao da će ostati u ovom klubu sve dok ga ne otjeraju.

"Bio je ovo fantastičan dan i zahvaljujem se publici što mi je to omogućila. Postigao sam gol, upisao asistenciju. Sjajan je osjećaj biti ovdje. Moramo nastaviti igrati ovako", rekao je Quagliarella pa se osvrnuo i na svoju budućnost.

"Sve dok me ne otjeraju, ostat ću ovdje. Navijači su mi priredili stojeće ovacije i zahvaljujem im se. Bio je to fantastičan gest i te emocije ću držati zauvijek u svom srcu", kaže napadač Sampdorije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, on je u toku ove sezone odigrao 31 utakmicu u Seriji A te je postigao čak 22 gola uz sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti