Quagliarella proživljava drugu mladost, stiglo i produženje ugovora
(Foto: EPA) Quagliarella igra u strašnoj formi, a uspio je postići gol u posljednjih šest utakmica Serije A u nizu

Čeka se zvanična potvrda

Quagliarella proživljava drugu mladost, stiglo i produženje ugovora

Legendarni italijanski napadač Fabio Quagliarella ne misli prestati tresti protivničke mreže iako će krajem januara 2019. napuniti 36 godina.

Quagliarella u dresu Sampdorije ove sezone proživljava drugu mladost, u 15 nastupa u Seriji A je postigao devet golova i upisao pet asistencija, a sada je stiglo i produženje saradnje.

Njegov ugovor sa Sampdorijom je trebao isteći naredog ljeta, ali sada Sky Italia saopštava da je Quagliarella potpisao novi koji će važiti do 2020. godine i koji će sadržavati opciju produženja za još jednu godinu.

Ipak, zvanične potvrde još nema, ali bi ona trebala uslijediti uskoro, ako je vjerovati italijanskim medijima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Quagliarella igra u strašnoj formi, a uspio je postići gol u posljednjih šest utakmica Serije A u nizu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi