"Agbonlahoru je bolje da ne izlazi, za njegovo dobro"

Napadač Ville na meti navijača

"Agbonlahoru je bolje da ne izlazi, za njegovo dobro"

Ekipa Aston Ville ispala je ove sezone iz Premirshipa.

Navijači kluba su veoma nezadovoljni sezonom što je i razumljivo, a kap koja bi mogla  preliti čašu je njihov ponajbolji igač Agbonlahor koji je viđen u jednoj diskoteci do ranih jutarnjih sati nakon poraza od Manchester Uniteda.

Nekadašnji igač Aston Ville Paul Merson poručio je Agbonlahoru da bi trebao pokazati više poštovanja prema navijačima ovog kluba te da mu je bolje da u sljedećem periodu ne izlazi.

"Ovih dana jednostavno morate imati malo poštovanja. Čvrsto bih mu savjetovao da baš i ne izlazi ovih dana, ali i malo duže od toga, jer bi mu mogli biti opasno u Birminghamu. Navijači Ville plaćaju veliki novac i vrlo su strastveni. Iskreno, mislim da je vani sada opasno za Agbonlahora", rekao je Marson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je također dodao da Agbonlahor nije jedini krivac za loše igre Ville te da je kriv čitav klub zbog niza loših odluka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi