"Ako se Zlatan povuče, to je kao krađa Mona Lise"
FOTO: EPA

Oglasio se Mino Raiola

"Ako se Zlatan povuče, to je kao krađa Mona Lise"

Mino Raiola ne odbacuje mogućnost da Zlatan Ibrahimović na kraju sezone kaže 'zbogom' fudbalu.

Naime, Ibrahimoviću na kraju sezone ističe saradnja sa PSG-om i sve više se špekuliše o njegovoj narednoj sredini. Nije tajna da Šveđanin razmišlja i o prekidu karijere, iako Raiola tvrdi da bi to bio 'zločin protiv sportskog čovječanstva'. 

"Zlatanov prioritet u ovom trenutku jeste ssamo da sezonu završi na što bolji način, a ni ono što se dogodi u Ligi prvaka neće odlučiti šta će biti u njegovoj budućnosti. Ako ne bude želio nastaviti fudbal zbog sebe, onda neka nastavi zbog mene", kazao je agent Mino Raiola za inostrane medije, dodavši:

"Ako se stvarno povuče, bit će to kao da neko krade Mona Lisu, a ja ću ga u slučaju takve odluke zaključati u zatvorsku ćeliju dok se ne predomisli. Moje iskreno mišljenje je da bi to bio svojevrsni 'zločin protiv sportskog čovječanstva'", dodao je Raiola. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Među klubovima koji su zainteresovani za Ibrahimovića spominju se Manchester United, Chelsea, West Ham, Arsenal...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi