"Allegri? To je naša tajna"
Foto: EPA

Iz Barcelone dali zanimljiv odgovor

"Allegri? To je naša tajna"

Midhat Šljivak

Sportski direktor Barcelone Ariedo Braida dao je zanimljiv komentar o mogućem preuzimanju ekipe od strane italijanskog stručnjaka Massimiliana Allegrija.

Barcelona na kraju sezone ostaje bez Luisa Enriquea. Ovaj stručnjak će se povući s klupe na kraju sezone, a španski mediji već nagađaju o potencijalnim zamjenama.

Jedan od kandidata za klupu katalonskog kluba je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Braida nije želio mnogo govoriti o imenu novog trenera, a o Allegri je rekao.

"Allegri? Dobro ga poznajemo, ali sada ne želimo govoriti o tome. To je naša tajna", rekao je Braida, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U Medijima se svakodnevno spominju potencijalni treneri, a ono što vam ja mogu reći je samo da nećete saznati ništa", istakao je Braida.

Luis Enrique je tokom tri sezone u Barceloni osvojio apsolutno sve, a ovaj 46-godišnji stručnjak je najavio i povlačenje iz trenerskog posla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi