"Bajić je naše bogatstvo, a trebao je imati i više golova"

Predsjednik Konyaspora

"Bajić je naše bogatstvo, a trebao je imati i više golova"

Riad Bajić je danas potpisao novi ugovor sa Konyasporom, koji će ga za ovaj klub vezati do 2020. godine.

Predsjednik Konyaspora Ahmet San istakao je nakon ceremonije potpisivanja ugovora da je za ovaj klub velika stvar što je uspio zadržati jednog od najboljih i vjerovatno najvrednijeg fudbalera u ekipi.

"Veoma smo zadovoljni zbog produženja ugovora sa Bajićem. On je bogatstvo ovog kluba i veliki talenat od kojeg i u budućnosti očekujemo mnogo. Njegovi golovi dovoljno govore o kvalitetu koji posjeduje, a potpis novog ugovora su lijepe vijesti za sve nas i naše navijače", rekao je San, te dodao:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Bajić je na svom kontu trebao imati i više golova, ali je nepravedno isključen protiv Alanyaspora. Da ga sudac nije bez razloga isključio i da nije morao pauzirati nakon toga, vjerujem da bi sada bio još bliže tituli najboljeg strijelca lige. Ipak, on to bez problema može dostići do kraja sezone".

Riad Bajić je ove sezone postigao devet pogodaka u Super ligi i drugi je strijelac lige iza Cenka Tosuna koji ima tri gola više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi