Riad Bajić produžio ugovor sa Konyasporom

Potpisao do 2020. godine

Riad Bajić produžio ugovor sa Konyasporom

Potencijalni bh. reprezentativac Riad Bajić danas je zvanično produžio ugovor sa svojim Konyasporom.

Bajić, koji je ove sezone u Super ligi postigao devet golova, je sa ovim klubom potpisao novi, poboljšani ugovor do 2020. godine, nakon kojeg nije krio svoje oduševljenje.

"Zahvaljujem se svim uposlenicima kluba i svima koji su me podržali. Veoma sam sretan i zadovoljan što sam produžio ugovor sa Konyasporom i već sam se okrenuo narednim ciljevima", započeo je Bajić, te nastavio:

"Iza sebe smo imali odličnu sezonu, a nadam se da će i ova završiti dobro. Želim biti prvi strijelac lige i potrudit ću se da postignem još mnogo golova ovdje. Još jednom se želim svima zahvaliti".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Riad Bajić je u Konyaspor došao u augustu 2015. godine iz Željezničara za 500.000 eura, a njegova trenutna vrijednost prema Transfermarktu iznosi čak pet miliona eura.

Ove sezone je za Konyu odigrao 16 utakmica u Super ligi i sa devet golova je drugi strijelac prvenstva, odmah iza Tosuna iz Bešiktaša. U leđa mu gledaju fudbaleri poput Derdiyoka, Sowa, Eto'oa, Van Persieja...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi