"Bajiću je potrebno malo vremena, pokušavam mu pomoći"

Stipe Perica o bh. napadaču

"Bajiću je potrebno malo vremena, pokušavam mu pomoći"

Bh. napadač Riad Bajić je ovog ljeta iz Konyaspora prešao u Udinese, u kojem se za sada nije naigrao.

Bajić još uvijek čeka svoju pravu šansu u Seriji A, a o njemu je govorio Stipe Perica, 22-godišnji Hrvat koji sa našim fudbalerom dijeli svlačionicu u Udineseu, a ujedno mu predstavlja i konkurenta s obzirom da je i on napadač.

"Bajić je moj prijatelj. Još uvijek ne govori italijanski, pa mu uvijek pokušavam pomoći na najbolji način. On je igrač koji je postigao 17 golova u turskom prvenstvu i ne može biti loš. Potrebno mu je malo vremena i golovi će doći", rekao je Perica.

Mladi hrvatski napadač ne krije da uskoro želi zaigrati za svoju reprezentaciju, te da se nada da bi mogao biti među pozvanim za Svjetsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nadam se da će me selektor zvati za Mundijal. Imam 22 godine, igrao sam dobro za mladu reprezentaciju i nadam se da ću uskoro zaigrati i za A tim. Volio bih da dobijem šansu u Rusiji", rekao je Perica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi