Italijani otkrivaju sljedeći Bajićev transfer
Foto: EPA

Na izlaznim vratima Udinesea

Italijani otkrivaju sljedeći Bajićev transfer

Italijanski prvoligaš Udinese bi, prema natpisima tamošnjih medija, mogao u januaru prodati ili poslati na posudbu bh. napadača Riada Bajića. 

Bajić je u Udinese stigao ljetos iz Konyaspora kao četvrti strijelac turskog prvenstva, međutim dosad je kroz tri utakmice na terenu proveo skromnih 57 minuta, što nije dovoljno da pokaže šta zna. 

Sa Apeninskog poluotoka tako sve češće dolaze informacije da će Bajić napustiti Udinese u zimskom prijelaznom roku, a kao sljedeća stanica u njegovoj karijeri spominje se Turska. Ovoga puta u pitanju je Fenerbahče. 

Čelnici turskog velikana su u potrazi sa novim špicem, a novac od prodaje Simona Kjaera voljni su uložiti upravo na dovođenje Bajića. Fenerbahče je i tokom ljeta bio najveća mušterija za Bajića, ali je reprezentativac Bosne i Hercegovine je na koncu završio u Italiji.

Podsjetimo, Udinese je za Bajićevo dovođenje izdvojio 5,5 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi