"Bale je izgledao kao Tarzan"

Saigrači ismijavaju zvijezdu Reala

"Bale je izgledao kao Tarzan"

Velšanin Gareth Bale jedan je od najboljih fudbalera današnjice.

Ipak, to ne smeta mnogo njegovim kolegama iz reprezentacije da ga još uvijek ismijavaju na svakom koraku.

Zanimljive detalje o situacijama iz svlačionice reprezentacije Velsa ispričao je fudbaler Cystal Palacea Joe Ledley za britanske medije.

On je otkrio neke od najčešćih šala koje Bale mora trpiti od strane svojih saigrača.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Najčešće je to zbog kose. Ne mogu baš ulaziti u detalje, ali dotukli smo ga nakon što mu je kosa ispala iz repa na utakmici protiv Gruzije prošloga mjeseca. Izgledao je kao Tarzan!", rekao je Ledley i nastavio:

"Puno je šala koje kruže okolo. Igramo zajedno golf, a ako dočekamo promašaj onda ga izludimo jer je poprilično dobar u golfu. Zapravo, to je depresivno - ne znam u čemu nije dobar".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti