"Barca je posljednji tim koji treba da se žali na suđenje"

Inaki Williams tvrdi

"Barca je posljednji tim koji treba da se žali na suđenje"

E. Škorić

Nogometaš Athletic Bilbaa Inaki Williams (22) smatra da se Barcelona nema pravo žaliti na suđenje.

Athletic i Barca od 21:15 igraju revanš osmine finala Kupa Kralja, nakon što je u prvom meču Athletic na San Mamesu slavio s 2:1.

Nakon tog meča, igrači Barce su optužili sudiju da im je išao na štetu s nekim odlukama, mada su u spomenutom meču isključena dvojica domaćih nogometaša.

"Barcelona je zadnji klub koji ima pravo prigovarati zbog sudačkih grešaka na njihovu štetu, jer su jedan od dva najveća kluba u državi i uvijek kada se podvuče crta, bit će više sudačkih grešaka za njih, a ne kontra njih", rekao je mladi Williams, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ako ja promašim sam ispred golmana, kako onda sudac neće pogriješiti? Oni su ljudska bića, kao i nogometaši. Njihov posao jako je težak i ne volim prosvjedovati protiv njihovih odluka."

U Barci su bili bijesni na suđenje i u meču na El Madrigalu protiv Villarreala (1:1), pa će sigruno 'ljudi u crnom' imati puno posla večeras na Nou Campu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti