"Bez obzira na lošu formu u ligi, Ronaldo je opet najbolji"
EPA

Trener Getafea pred utakmicu sa kraljevskim klubom

"Bez obzira na lošu formu u ligi, Ronaldo je opet najbolji"

E. Ganibegović

Real Madrid će u sljedećem kolu LaLige na gostujućem terenu odmjeriti snage sa Getafeom, pa je povodom te utakmice govorio trener Getafea Jose Bordalas, koji se posebno osvrnuo na igru Cristiana Ronalda.

Ronaldo još nije postigao niti jedan pogodak u ligi, a Bordalas vjeruje kako će Portugalac uskoro uhvatiti pravu formu u španskom prvenstvu.

"Svi znaju kako Cristiano može veoma brzo da promijeni ovu situaciju", rekao je šef Getafea, pa zatim dodao:

"On je sjajan igrač, najbolji igrač i samo je pitanje trenutka kada će početi zabijati. On je već mnogo puta dokazao da je veliki golgeter."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Madrid ima kompletnu ekipu. Dobro stoje u odbrani, dosta su kreativni u sredini i mnogo opasni u napadu. Nikada nije dobar momenat igrati protiv njih i za mene su oni uvijek favoriti u bilo kojoj utakmici", istakao je Jose. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi