"Novi ugovor za Ronalda? Ne zanima me to"
Foto: EPA

Zidane sasvim otvoreno

"Novi ugovor za Ronalda? Ne zanima me to"

M. Šljivak

Madridski Real još uvijek nije dogovorio produženje saradnje sa glavnom zvijezdom Cristianom Ronaldom.

Navodno, rukovodstvo kluba je bilo voljno Portugalcu produžiti ugovor do 2022. godine, ali navodno je najbolji fudbaler svijeta tražio znatno povećanje plate za dodatnu godinu.

Međutim, čelnici Reala nisu željeli da pristanu na takve uslove. Ugovor s Ronaldom još uvijek nije potpisan i za sada nema naznaka da će se to uskoro i desiti.

Trener Kraljeva Zinedine Zidane ne želi previše pričati o tome i istakao je kako to nije njegova stvar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Novi ugovor za Ronalda? To je problem rukovodsta kluba, a ne moj. Ne želim se miješati u njihov posao", rekao je kratko Zinedine Zidane.

Tokom protekle dvije sedmice većina fudbalera, posebno mlađih, produžila je ugovore s Realom, a klub uveliko radi na dovođenju fudbalera za budućnost.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi