"Bolje atraktivan protivnik, nego neko sa Islanda i slično"

Iskusni napadač Zrinjskog za SportSport.ba

"Bolje atraktivan protivnik, nego neko sa Islanda i slično"

S. Mlaćo

Autor možda i ključnih golova na putu do naslova prvaka u timu Zrinjskog, Saša Kajkut na zasluženom je odmoru nakon naporne, ali istovremeno uspješne sezone.

Rado je pristao govoriti za SportSport.ba. Kaže da je zadovoljan, te da pauzu između posljednjeg treninga prošle sezone i prvog u pripremama za narednu nije koristio za daleka putovanja, već isključivo za pravi odmor.

“Kratko je sve trajalo, tako da sam se potrudio da se dobro odmorim nakon svih napora i stresova koje je sa sobom nosila prošla sezona”, kazao nam je Kajkut.

Priznaje da od naredne sezone očekuje još i više. Za početak slijede pripreme, pa Evropa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Prije svega želim da se dobro pripremimo i da u Evropi napravimo dobar posao. Nemam iskreno neku posebnu želju u pretkolu Lige prvaka, ali bih ako me već pitate više volio nekoga ko je atraktivan, nego nekoga s Islanda i sličnih zemalja. Koga god da izvučemo bit će jako teško i neizvjesno. Kada počne naredna sezona u Premijer ligi, ambicije i ciljevi su da budemo bolji nego u prošloj sezoni i da osvojimo treću titulu u nizu. Zrinjski to sigurno može. Do tad se moramo kvalitetno pojačati”, dodao je napadač Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi