Zrinjski dogovorio četiri prijateljska susreta

Provjere za Plemiće

Zrinjski dogovorio četiri prijateljska susreta

Samir Mlaćo

Kao što je već poznato nogometaši Zrinjskog sa pripremama će početi 14. juna, kada će i biti obavljena prozivka.

Nakon ljekarskih pregleda i uvodnih treninga, izabranici Blaža Sliškovića će put Kupresa 18. juna gdje će se zadržati do 23. juna, a zatim dva dana vratiti u Mostar. Ponovo je zatim planiran povratak na Kupresu, a iz redova mostarskog kluba danas je saopćeno da će u junu odigrati i četiri prijateljske utakmice.

Protivnici su HNK Tomislavgrad (20.06.), NK GOŠK Gabela (24.06.). HNK Cibalia Vinkovci (27.06.) i NK Vitez (30.06.)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S obzirom da su tri utakmice na rasporedu u razdoblju kada će momčad biti na Kupresu, iste će se igrati u Tomislavgradu, dok će tek biti odlučeno hoće li se utakmica protiv GOŠK-a igrati u Mostaru ili Gabeli", otkrili su iz Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti