"Dajte mi 10 miliona eura i dovodim Mourinha"

Jasan je predsjednik Fenera

"Dajte mi 10 miliona eura i dovodim Mourinha"

I dok se čeka da Manchester United konačno objavi da je Jose Mourinho novi trener, u Turskoj se nadaju da bi se The Special One mogao predomisliti. 

Tamošnji mediji su prije nekoliko dana objavili informaciju da je istanbulski tim zainteresovan za Mourinha i među navijačima je nastala prava euforija, međutim čini se da je cijeli posao daleko od realizacije. 

"Mourinho može doći, ali dajte mi 10 miliona eura godišnje. Samo tako ga mogu dovesti", izjavio je predsjednik kluba Aziz Yildrim i tako jasno dao do znanja da sve zavisi od finansijske situacije u Fenerbahčeu. 

O narednoj Mourinhovoj destinaciji se mnogo piše i špekuliše. Ipak, kada vijest o njegovom preuzimanju Manchester Uniteda potvrde BBC i Sky Sports, nedoumice su minimalne.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti