Fenerbahče spremio "ludu" ponudu za Mourinha

Žele portugalskog stručnjaka

Fenerbahče spremio "ludu" ponudu za Mourinha

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho i dalje se nalazi bez posla, te još uvijek čeka da čelnici Manchester United uruče otkaz Louisu van Gaalu.

Mourinho je u posljednje vrijeme primio nekoliko zanimljivih ponuda, ali portugalski stručnjak ima namjeru da nastavi raditi u Engleskoj. Ipak, čini se da čekanje Manchester Uniteda traje i previše, pa bi se Portugalac lako mogao odlučiti za neki drugi klub.

Engleski mediji prenose da je Mourinho ove sedmice dobio još jednu ponudu. Ovaj put ona je stigla iz turskog Fenerbahčea koji želi vidjeti Mourinha na klupi ove ekipe. Navodno, Fener je spreman da učini Mourinha najplaćenijim trenerom na svijetu samo da portugalski stručnjak dođe u Tursku.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Čelnici turskog kluba su poslali zahtjev za sastanak sa Mourinhom, te još uvijek čekaju odgovor od portugalskog trenera. Znajući kakav temperament ima Mourinho ne bi bilo čudno da prihvati bogatu ponudu iz Istanbula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi