"Došli smo da igramo fudbal, ali atmosfera nije normalna"

Branislav Ivanović razočaran

"Došli smo da igramo fudbal, ali atmosfera nije normalna"

Delegacija fudbalske reprezentacije Srbije stigla je u Tiranu, gdje će sutra odigrati meč pretposljednjeg kola Grupe I sa Albanijom.

Atmosfera prije utakmice je, očekivano, izuzetno naelektrisana, a defanzivac Srbije Branislav Ivanović smatra da ona nije normalna.

"Mi smo došli da igramo fudbal, a ova atmosfera prevazilazi ono što je normalno za fudbal. Mi kao ekipa znamo šta treba da uradimo i kako da odigramo", rekao je Ivanović, koji je potom dodao:

"Volio bih da pobijedimo kako bismo popravili plasman na tabeli. Šteta što meč sa Albancima ne odlučuje o putniku na Evropsko prvenstvo, jer bi tek tada utakmica bila prava. Albanski selektor je Italijan i zna šta znači psihološka priprema. To što je rekao da smo bolji je samo psihologija, mi na terenu to moramo pokazati".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica Albanije i Srbije igra se sutra s početkom u 20 sati i 45 minuta na Elbasani Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti