"Duša mi se vratila u tijelo kada sam vidio da nije gol"
Foto: EPA

Romero priznao nakon Celte

"Duša mi se vratila u tijelo kada sam vidio da nije gol"

Endin Čaušević

Manchester United se plasirao u finale Evropske lige nakon što je u polufinalu bio bolji od Cente Vigo.

Crveni đavoli su u prvom meču u vigu slavili sa 1:0, ali si pored toga gledali smo pravu dramu u revanšu. Rezultat je bio 1:1 u finišu utakmice i još jedan gol vodio je Celtu dalje. Španski tim je u posljednjim sekundama utakmice imao nevjerovatnu šansu preko Johna Guidettija koji je s nekoliko metara promašio prazan gol.

Golman Manchester Untieda, Sergio Romero, priznao je da je mnogo ranije očekivao udarac prema golu i bio je spreman da reaguje. No, kada je vidio da igrač Celte ide na dodavanje "duša je napustila njegovo tijelo".

"Iskreno ću vam reći. Mislio sam da ce Beauvue šutati i bio sam spreman da branim, ali kada sam vidio da je dodao loptu izgubio sam se. Vidio sam onda da je jedan njihov igrač loše reagovao i u tom trenutku se duša vratila u moje tijelo", rekao je Romero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi