"Dybala bi mogao da ode iz Juventusa"

Dani Alves tvrdi

"Dybala bi mogao da ode iz Juventusa"

E. Škorić

Prema riječima Danija Alvesa, Paulo Dybala bi mogao da napusti redove Juventusa.

U jednom intervjuu za španske medije Alves je, između ostalog, govorio i o Dybali, pa istakao da bi Argentinac mogao da napusti Staru damu ukoliko ne ispuni svoj potencijal.

Dybalu žele Real Madrid i Barcelona i to je razlog zbog kojeg bi, jednog dana, mogao Argentinac da ostavi Staru damu, s kojom je prošle sezone osvojio duplu krunu u Italiji, te je igrao i finale Lige prvaka.

"Dybala će u budućnosti učiniti velike stvari, ali mislim da će morati da napusti Juve jednog dana kako bi ostvario sve ono što želi. Ne znam kada će se to desiti, ali mislim da će ipak doći taj dan", kazao je Alves.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prošle je sezone 23-godišnji napadač u 31 prvenstvenoj utakmici dao 11 golova uz osam asistencija, a po četiri gola je zabio u Ligi prvaka i Kupu Italije. U dresu Juventusa je na 48 mečeva u svim takmičenjima dao 19 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije