"Edine, nikad nećemo zaboraviti šta si napravio za klub"
Foto: EPA

Vincent Kompany poslao poruku Džeki

"Edine, nikad nećemo zaboraviti šta si napravio za klub"

Midhat Šljivak

Edin Džeko danas će postati novi član italijanske Rome.

Nakon četiri i po godine bh. napadač je napustio Manchester City, klub gdje je bio ljubimac navijača, ali ne i menadžera koji su vodili Građane.

Jučer je u Rimu bila prava ludnica prilikom dolaska bh. fudbalera. Navijači su oduševljeni njegovim dolaskom, a iz Manchestera stižu poruke podrške za Edina od bivših saigrača.

Kapiten Cityja Vincent Kompany zahvalio se Džeki na svemu što je učinio za klub u protekle četiri i po godine.

"Hvala ti Edine za sve trenutke u klubu. Nikad nećemo zaboraviti šta si učinio za ovaj klub", napisao je Kompany na Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Džeko će danas potpisati višegodišnji ugovor sa Vučicom, nakon što obavi ljekarske preglede.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.