"Huligani smo koji ne zaslužuju ni reprezentaciju ni državu"

Generalni sekretar FSCG

"Huligani smo koji ne zaslužuju ni reprezentaciju ni državu"

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Crne Gore Momir Đurđevac otišao je najdalje u iskazivanju svog bijesa zbog prekida utakmice.

"Mi ne zaslužujemo ni državu, ni reprezentaciju, niti plasman na Evropsko prvenstvo. Mi smo tu da pravimo probleme, da budemo huligani koji prekidaju utakmice i da se onda pitamo zašto nam se sve to dešava", ogorčen je bio Đurđevac.

"Svi mi imamo san da zaigramo na jednom velikom takmičenju sa malom Crnom Gorom, a onda dođemo ovdje gdje se istovremeno pjeva 'Crna Goro volim te' i gađaju protivnici svim i svačim. Pa to je licemjerstvo i primitivizam kakvog nema nigdje".

Momir Đurđevac je još istakao i to da se susret trebao okončati već nakon prvog prekida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.