"Icardi želi ostati u Interu, ali traže ga dva sjajna kluba"

Wanda se ponovo oglasila

"Icardi želi ostati u Interu, ali traže ga dva sjajna kluba"

Supruga i agentica Maura Icardija Wanda Nara ponovo se oglasila povodom budućnosti napadača Intera.

Prema njenim riječima, Icardi želi ostati u Interu ali to ne znači da ćemo ga i naredne sezone gledati u dresu Nerazzurra.

Za sjajnog napadača interesuju se mnogi klubovi, ali Wanda je otkrila imena samo dva kluba.

"Mogu potvrditi da Icardija žele dva sjajna kluba - Juventus i Napoli. Hoće li ostati u Interu? To je pitanje za Maura", rekla je Wanda, te dodala:

"Icardi i ja želimo ostati u Milanu. On voli Inter i oboje smo sretni u Milanu. Ali, sve je moguće".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, iz Intera su nedavno poručili da je Mauro Icardi jedan od glavnih fudbalera ovog kluba i da nije na prodaju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi