"Istina je kako mi nedostaje Real Madrid"

Danilo u razgovoru za El Larguero

"Istina je kako mi nedostaje Real Madrid"

E. Ganibegović

Bek Manchester Cityja Danilo, priznao je kako mu nedostaje Real Madrid, nakon što je ovog ljeta napustio redove kraljevskog kluba.

Ovaj 26-godišnjak se pridružio ekipi sa Etihada u transferu vrijednom 35 miliona eura, prije nego što je prethodne dvije godine nosio dres Real Madrida.

"Istina je kako mi nedostaje Real Madrid", rekao je Danilo za El Larguero.

"Uživao sam u periodu kada sam bio u Madridu, osvojivši važne trofeje i uvijek su se dobro ophodili prema meni, ali jednostavno morate nastaviti dalje."

"Zidane i Guardiola? Dva sjajna trenera. Imao sam dobar odnos sa Zidaneom, a sada užvam sa Guardiolom."

"Gabriel Jesus je Brazilac ali nisam ga poznavao prije nego što sam ovjde stigao. Iznenadio me sa svojom kvalitetom, zrelošću i iznenađujuće je kako ima samo 20 godina."

"Messi? Imamo odličan tim, ali i dalje možemo napredovati. On je genije. Naravno da bih volio igrati sa njim, on je jedan od najbolji", izjavio je bek Manchester Cityja. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi