"Mandžukić samo smeta na terenu, treba ga se riješiti"

Kritikovao Hrvata

"Mandžukić samo smeta na terenu, treba ga se riješiti"

Hrvatski napadač Mario Mandžukić dospio je u centar pažnje nakon jučerašnje utakmice u kojoj je Juve savladao Torino sa 3:1.

Mandžukić je teren napustio u 71. minuti i nakon izmjene je burno reagovao, nakon čega se javno izvinio zbog pretjerane reakcije prilikom izlaska s terena.

Dan nakon utakmice, mnogi su odlučili dati svoj komentar o Mandžukiću, a najdalje je otišao legendarni napadač Rome Roberto Pruzzo.

"Njegovo ponašanje prilikom izmjene neću komentarisati, a to je jedan od razloga zbog kojeg ga se Juventus treba riješiti. Iskreno, Dybala je puno bolji igrač od njega", rekao je Pruzzo, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da nema Mandžukića, Higuain bi ove sezone već zabio 20 golova. On samo smeta na terenu, jer Juve ima mnogo boljih igrača od njega. Da se pitam nešto u Juventusu, Mandžukića bih ponudio Napoliju u zamjenu za Callejona i to već u januaru. Nema smisla duže čekati. Kada bi, recimo, Callejon igrao umjesto Mandžukića, Juve bi bio paklena ekipa".

Mario Mandžukić je u ovoj sezoni odigrao 19 utakmica za Juve u svim takmičenjima i postigao je ukupno pet pogodaka uz dvije asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti