"Mazzari u Milanu? Fantazija..."

Agent potvrdio

"Mazzari u Milanu? Fantazija..."

Edmir Škorić

Bivši trener Napolija Walter Mazzari dovodi se u vezu sa Milanom, ali njegov agent kategorično odbija mogućnost da se uistinu realizuje takav posao.

Mazzari je radio kao trener u Interu i Napoliju, donedavno i u Watfordu i po svemu sudeći ostat će u Premier ligi. Intenzivno se spominje kao nasljednik Vincenza Montelle na San Siru, ali prema riječima agenta - od toga nema ništa.

"Sve su to novinarske glasine koje su daleko od stvarnosti. Rekao bih da je to fantazija", kazao je Mazzari, pa je dodao:

"Ne, stvarno ne postoji ništa konkretno, nikakva novina. Neki novinari predviđaju stvari, ali od toga stvarno nema ništa".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mazzari je dobio otkaz u Watfordu prošle sezone, a klub je samo pukom srećom uspio da ostane u ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi