"Milan? Nikad se ne zna"

Alexandre Pato o povratku na San Siro

"Milan? Nikad se ne zna"

Eldar Ganibegović

Alexandre Pato, igrač kojeg nisu tako često zaobilazile povrede i koji je po mnogima mogao ostaviti veći trag u evropskom nogometu, tvrdi kako njegov povratak na San Siro, nije isključena opcija.

Brazilac je dres Rossonera nosio od 2008. do 2012. godine. Upisao je 150 nastupa i postigao 63 pogotka, međutim njegovu karijeru u Italiji, su na žalost svih, obilježile mnogobrojne povrede, ali Pato je ostavio dobar trag na San Siru. U sezoni 2011. je došao do Scudetta.

"Proveo sam mnogo lijepih godina u Italiji igrajući za Milan. Veliki broj lijepih uspomena me veže za klub", rekao je Brazilac za Goal.com

"Svi znaju kako mi nedostaje Italija i vratio bih se tamo kada bih mogao. Ko zna..."

"Scudetto sezona? Sjećam se svega iz te sezone, naravno i emocija te noći u Rimu", rekao je Pato, pa zatim dodao:

"To je bila kruna na nevjerovatnu sezonu. Bio je to jak tim sa Gattusom, Pirslom, Ibrahimovićem, Seedorfom, Nestom, Van Bommelom, Silvom..."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ibra, Robinho i ja smo postigli isti broj golova. Sjećam se pogotka protiv Verone na 25-godišnjicu Berlusconijevog predsjedavanja. Mnogo emocija", rekao je napadač Tianjin Quanjiana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi