"Mislio sam da se šale sa mnom za poziv u reprezentaciju"

Mlada nada Kosova o pozivu u reprezentaciju

"Mislio sam da se šale sa mnom za poziv u reprezentaciju"

Midhat Šljivak

Novo ime na spisku selektora reprezentacije Kosova Alberta Bunjakua je i 16-godišnji fudbaler Barcelone Labinot Kabashi.

Ovaj dječak je dobio poziv seniorske selekcije Kosova, gdje će imati priliku da se izbori za nastup protiv Hrvatske ili Ukrajine.

Kabashi je rođen na Kosovu 2000. godine, ali je zbog rata sa Srbijom morao s roditeljima da napusti zemlju koja je 2008. godine postala nezavisna.

Poziv je iznenadio i mladog veznjaka iz La Masije, poznate Barcine škole.

"Mislio sam da se šale sa mnom. Ipak, zatim sam shvatio da to nije šala i veoma sam sretan zbog poziva. Biće mi čast igrati za Kosovo", rekao je Kabashi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti