"Molila sam se svaki dan da se moj sin vrati u Juventus"

Tako kaže majka Juana Cuadrada

"Molila sam se svaki dan da se moj sin vrati u Juventus"

Veoma zanimljivu izjavu za Gazzetta dello Sport dala je majka krilnog fudbalera Juventusa Juana Cuadrada.

Njen sin je u nedjeljnom meču Serije A između Juventusa i Intera postigao eurogol kojim je njegova ekipa stigla do vrijedne pobjede protiv veoma teškog protivnika. Opšte poznata je stvar da je Cuadrado učinio sve kako bi se prošlog ljeta vratio u Juve nakon što je prije toga proveo pola godine u redovima Stare dame na posudbi iz Chelseaja.

Trener Chelseaja Antonio Conte bio je odlučan da ga ostavi u klubu nakon što se vratio sa posudbe, ali ipak je na kraju Cuadradova želja za povratkom u Juve presudila i on se uspio vratiti. Juve ga je ponovo doveo na posudbu sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Majka kolumbijskog fudbalera poručila je da se čitavo prošlo ljeto molila da se njen sin vrati u Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Chelsea? Imao je osmijeh na licu, ali vidjela sam da to nije to. To je bio veoma težak period za njega, najteži u karijeri. Prošlog ljeta molila sam se svaki dan da se vrati u Juventus. Radi se o sjajnoj grupi pojedinaca u Juveu i on se zato htio vratiti. On ima veoma jake veze sa ostalim Kolumbijcima u Italiji. Često se viđa sa Baccom iz Milana, Murillom iz Intera i Murielom iz Genoe. Gol protiv Intera? Kada sam vidjela da će lopta završiti u mreži, samo sam rekla 'konačno'. Čekala sam jako dugo da ga vidim kako se raduje. Bio je to prelijep gol. Nakon meča zagrlila sam ga i rekla mu da je bio sjajan", poručila je Cuadradova majka.

Podsjetimo da je Cuadrado protiv Intera postigao tek prvi gol ove sezone u Seriji A, a ima i jedan u Ligi šampiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi