"Mourinho da ima hrabrosti, došao bi u moj klub"

Tvrdi Massimo Cellino

"Mourinho da ima hrabrosti, došao bi u moj klub"

Massimo Cellino, italijanski biznismen i vlasnik Leedsa, prozvao je Josea Mourinha da mu nedostaje hrabrosti. 

Portugalac se nakon otkaza u Chelseaju povezuje sa brojnim velikim klubovima, a jedan od onih koji ga želi angažovati je i ambiciozni Massimo Cellino koji namjerava u budućnosti vratiti Leeds United na stare staze slave. 

"Rekao sam Mourinhu: 'Ako imaš mu*a trebalo bi da dođeš i vodiš Leeds. Dovedeš Leeds u Premiership i onda u Ligu prvaka. To su mu*a'", izjavio je Massimo Cellino za inostrane medije i potom dodao:

"Mourinho, kao i drugi, mora sebe da zapita da li je on i dalje trener. Kako da to sazna? Tako što će otići u Manchester United", zaključio je na kraju Cellino koji je promijenio sedam trenera otkad je postao vlasnik Leedsa.

Inače, Leeds u Premiershipu trenutno zauzima 12. mjesto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti