"Ne preostaje nam ništa osim pobjede"

Igrač Slobode potpuno jasan

"Ne preostaje nam ništa osim pobjede"

Pobjeda protiv posljednjeplasirane Vlasenice povratila je u život fudbalere Slobode iz Novog Grada. 

Novljani su nakon tri vezana poraza u drugom dijelu sezone konačno došli do trijumfa, kojim su skočili na 9. poziciju na tabeli. Do kraja regularnog dijela prvenstva ostala su još dva kola, a Novljani se nadaju što boljem plasmanu pred početak lige za opstanak.

"Nama ništa ne preostaje osim pobjede u svakom meču. Previše smo kikseva napravili, tako da nam je sada svaki bod jako bitan. Između Kozare i Slobode uvijek bude kvalitetna utakmica, tako da i sad očekujem dobar meč sa puno golova. Naravno, uz našu pobjedu", izjavio je za Sportsport.ba Saša Kovačević, kapiten Slobode iz Novog Grada.

Meč između Kozare i Slobode na programu je sutra od 15 časova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti