"Ne znam zašto navijači misle da smo sada slabiji tim"

Pallotta nakon kritika navijača Rome

"Ne znam zašto navijači misle da smo sada slabiji tim"

Endin Čaušević

Navijači Rome nisu baš sretni kako čelnici kluba posluju u ljetnom prelaznom roku, jer će tim prema svemu sudeći napustiti nekoliko važnih igrača.

Prošle sedmice Mohamed Salah je potpisao za Liverpool i Roma ga se olako odrekla iako je bio jedan od najboljih igrača u prošloj sezoni. Olimpico će najvjerovatnije napustiti i Antonio Rudiger koji je na korak od Cheseaja, dok je Leandro Paredes jutros potpisao za Zenit.

Ovakvo poslovanje se ne sviđa navijačima Rome koji nisu zadovoljni jer na Olimpico još uvijek nije stiglo neko zvučno pojačanje. No, predsjednik Rome James Pallotta kaže da se igrači ne trebaju brinuti, te da trebaju imati više povjerenja u njih.

"Zar ozbiljno kažu da smo slabiji sada nakon što smo prodali ove igrače? Pa, zar niko ne vidi koga smo sve doveli. Ne razumijem navijače zašto nemaju povjerenja u nas. Mi gradimo jaču Romu i to nam je cilj", rekao je Palotta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U dosadašnjem ljetnom prelaznom roku u Romu su stigli Rick Karsdorp, Maxime Gonalons, Hector Moreno i Lorenzo Pellegrini.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi