"Nećemo dozvoliti Tottenhamu da osvoji titulu"

Hazard poslao jasnu poruku rivalima

"Nećemo dozvoliti Tottenhamu da osvoji titulu"

Endin Čaušević

Fudbaler Chelseaja, Eden Hazard, izjavio je da će njegovi saigrači dati svoj maksimum kako bi savladali Tottenham u 36. kolu.

Hazard je jučer postigao dva gola u pobjedu Plavaca, te je nakon duže vremena proglašen za igrača utakmice. Chelsea narednu utakmicu igra na domaćem terenu protiv Tottenhama.

"Niko u našoj ekipi ne želi da Tottenham osvoji titulu. Leicester je zaslužio da bude prvak i mi ćemo dati maksimum da savladamo Tottenham u narednoj utakmici", rekao je Hazard.

Belgijanac je dodao da je svjestan da Chelsea ove sezone igra ispod svih očekivanja, ali ipak vjeruje da se dolaskom Contea to može promijeniti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da bi navijači bili sretni ako bi zaustavili Tottenham u pohodu na titulu i da bi sve bilo zaboravljeno. Vjerujem da će Conte mnogo toga promijeniti i da ćemo se naredne sezone mi boriti za naslov prvaka", dodao je fudbaler Plavaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi