Navijači Chelseaja bijesni na Hazarda

Chelsea nemoćan, a on...

Navijači Chelseaja bijesni na Hazarda

Belgijski reprezentativac Eden Hazard ponovo se našao na udaru navijača Chelseaja. 

Hazard je u samo nekoliko mjeseci doživio sunovrat od najboljeg fudbalera Premiershipa do onog po čijim igrama je vidljivo da mu uopšte nije stalo do tima. Nedostatak volje i želje navijači ne mogu oprostiti Hazardu i javno mu zamjeraju što za svoje nezalaganje sedmično prima 185.000 funti. 

Da Hazard jedva čeka da napusti Stamford Bridge i pređe u PSG ili Real potvrđuje još jedan njegov potez. Za vrijeme dok se Chelsea sramotio protiv Manchester Cityja, kamera je uhvatila povrijeđenog Hazarda kako uopšte ne gleda meč nego se nasmijan zabavlja sa jednim od svoja tri nasljednika. 

Navijači Chelseaja su odmah osuli paljbu na Hazarda, ističući da se jedan od najplaćenijih fudbalera kluba ne smije bezbrižno ponašati dok njegov klub djeluje nemoćno protiv Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi