"Neka ne brinu dušmani, vodit ću BiH i s jednom nogom"

Vujošević poručio iz bolnice

"Neka ne brinu dušmani, vodit ću BiH i s jednom nogom"

Selektor košarkaške bh. reprezentacije Duško Vujošević smješten je u Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. 

Pojedini srbijanski mediji danas su objavili da je Vujošević hitno prebačen na VMA zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, međutim to nije tačno, što je selektor naše zemlje potvrdio i u izjavi za Kurir. 

U bolnicu je, kako je rekao, smješten kako bi ljekari imali bolji uvid u njegovo stanje i liječenje. 

"Plan je bio da odmah po dolasku u Beograd dođem na VMA, ali nije bilo potrebe da bude baš tog dana. S druge strane, potrebno je da se sinhronizuju liječenje i tretmani. Također, treba mi mir i procjena je moja, ali i ljekara da je bolje da jedan dio vremena provedem ovdje. Želim da se što prije izliječim i to ide dobrim putem", kazao je Vujošević, dodavši:

"Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja, vidio sam neke natpise, ali mogu da pišu šta hoće." 

Osvrnuo se i na reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

"Vodit ću Bosnu i Hercegovinu makar i s jednom nogom. Neka ne brinu dušmani", poručio je Vujošević. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi