"Nisam očekivao da će mi Ronaldo pokazivati Playboy časopis"

Pato prepričao svoj prvi susret s Ronaldom

"Nisam očekivao da će mi Ronaldo pokazivati Playboy časopis"

Alexandre Pato važio je svojevremeno za jednog od najvećih talenata u svijetu fudbala.

Već sada davne 2007. godine Pato je stigao u ekipu Milana. Tada je imao samo 17 godina. Za inostrane medije odlučio je da ispriča veoma zanimljivu priču o upoznavanju svog sunarodnjaka Ronalda de Lime, koji je u to vrijeme nosio dres Milana.

"Ronaldo i Maldini su sjedili blizu mene, a Kaka je bio prekoputa. Ronaldo mi je prišao i pitao kako sam te mi rekao: 'Morat ćeš da biraš između mene i Kake', pokazivajući mi Playboy časopis, a u Kakinoj grupi nalazili su se crkveni simboli. 'Možeš ući u moju grupu ili u Kakinu', rekao mi je Ronaldo", prisjetio se Pato i dodao:

"Taj momenat je bio pomalo čudan. Navikao sam igrati sa Ronaldom na Play Stationu i nisam očekivao to da se desi, ali bio je to važan trenutak za mene".

Podsjetimo, Pato je danas član ekipe Villareala za koju igra veoma dobro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi