"Nismo odigrali dobro, navijači imaju razlog da budu ljuti"

Giorgio Chiellini nezadovoljan nastupom

"Nismo odigrali dobro, navijači imaju razlog da budu ljuti"

E. Ganibegović

Giorgio Chiellini je priznao kako italijanski navijači imaju razlog da budu nezadovoljni prikazanim protiv Makedonije.

Italija nije uspjela da stigne do nove pobjede, pa su tako u devetom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odigrali 1:1 protiv Makedonije i definitvno završili kao drugoplasirani u grupi iza Španije. 

"Očigledno da je poraz protiv Španije uticao dosta na nas. Nismo dobro odigrali današnju utakmicu, a Makedonija je iskoristila našu lošu igru. Trebali smo kontrolisati utakmicu do kraja kada smo postigli podak, međutim nismo uspjeli", rekao je defanzivac Juventusa, pa zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Navijači imaju razlog da budu nezadovoljni, a na nama je sada da vratimo njihovo povjerenje. Shvatam da su uznemireni, ali znam da će biti uz nas kada nam bude potrebno." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti