"Nismo trebali da dođemo u ovu situaciju"

Bh. reprezentativci razočarani nakon poraza

"Nismo trebali da dođemo u ovu situaciju"

Samir Mlaćo

Nogometna reprezentacije BiH poražena je od Belgije na Grbavici 4:3, te smo sada ostali bez ikakve nade da odemo na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Publika je na Grbavici mogla vidjeti efikasan meč, ali nažalost nismo imali razloga za slavlje. Nakon utakmice naši igrači su bili razočarani, ali ono što raduje da borbenost i zalaganje nisu izostali.

"Mi nismo trebali da dolazimo u ovu situaciju i trebali smo da ranije završimo sve. Šta je tu je, dolaze nove kvalifikacije, novi momci i bitno je da bodrimo jedni druge i da svi stoje iza nas", kazao je Medunjanin.

"Izgubili smo i ne razmišljam o pogotku koji sam dao. Belgija je top pet u Evropi, možda i svijetu. Bilo je teško, borili smo se koliko smo god mogli i ovo nije sramota. Možemo da se pogledamo jedni druge u oči i na ovo danas budemo ponosni", jasan je bio defanzivac Dario Đumić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Šteta za poraz. Rano smo primili dva pogotka nakon vodstva 2:1. Belgija ima svjetske igrače i to je pokazala. Moramo da dobijemo u Estoniji, radi našeg rejtinga", istakao je brzonogi Edin Višća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi