"Nismo veliki klub, ne očekuje se od nas da osvojimo titulu"

Zanimljiva izjava Riyada Mahreza

"Nismo veliki klub, ne očekuje se od nas da osvojimo titulu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera mogu osigurati titulu prvaka Engleske ukoliko u nedjelju na gostujućem terenu savladaju Manchester United.

Leicester do kraja sezone očekuju još tri utakmice, ali ekipa Claudija Ranijerija može do titule ukoliko u nedjelju na Old Traffordu savladaju United. Zvijezda ove ekipe, Riyad Mahrez, izjavio je da utrka još uvijek nije završena iako njegova ekipa ima sedam bodova više u odnosu na drugoplasirani Tottenham.

"Još uvijek nije gotovo. Moramo ostati fokusirani i nastaviti davati svoj maksimum u svakoj utakmici do kraja sezone. Ne moramo biti nervozni, ovo je veliki bonus za nas. Niko nije očekivao da ćemo biti ovdje. Ukoliko uspijemo osvojiti titulu biće super, ukoliko ne to je život", rekao je Mahrez.

Fudbaler Lisica dodao je da Leicester nije veliki klub, te da ne moraju osvojiti titulu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nismo veliki klub i naše navijače neće pogoditi ukoliko ne osvojimo titulu. Niko od nas nije očekivao da ćemo biti prvi u finišu sezone. I mi smo sami tek negdje pred kraj počeli razmišljati 'šta ako'", dodao je Mahrez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi