"Nismo znali šta da radimo nakon odlaska Mourinha"

Pedro otkrio situaciju nakon otkaza Mourinhu

"Nismo znali šta da radimo nakon odlaska Mourinha"

Endin Čaušević

Napadač Chelseaja, Pedro, izjavio je da igrači nisu znali šta da rade kada je Jose Mourinho dobio otkaz.

Portugalski stručnjak je dobio otkaz krajem prošle godine zbog loših rezultata, a na njegovo mjesto stigao je Guus Hiddink. Pedro je u Chelsea stigao pred početak sezone, a priznao je da je ekipa bila šokirana kada je Portugalac dobio otkaz.

"To je bila jako čudna situacija za sve nas, mi jednostavno nismo znali šta da radimo. Ja sam tu tek bio par mjeseci i to je bio udarac za mene. Razgovarali smo i dogovorili smo se da ćemo dati maksimum da pokušamo spasiti sezonu", rekao je Pedro.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je u sezonu ušao kao aktuelni prvak Engleske, ali je na kraju ostao bez trofeja. Ovo je bila jedna od najgorih sezona kluba u prethodnih desetak godina. Plavce će od naredne sezone sa klupe voditi italijanski stručnjak Antonio Conte.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi