"Odegaard bi s nama igrao Ligu prvaka"

Sportski direktor Borussije (M):

"Odegaard bi s nama igrao Ligu prvaka"

Norveški 'wunderkind' Martin Odegaard karijeru bi mogao nastaviti u Bundesligi, tačnije u Borussiji M'Gladbach.

Jedan od najtalentovanijih svjetskih fudbalera je nezadovoljan u kraljevskom klubu i spreman je u potrazi za minutažom otići na posudbu, a kao naredna destinacija spominje se Borussia M'Gladbach čiji je sportski direktor Max Eberl javno iskazao zanimanje za Martina Odegaarda.

"Odegaard bi s nama igrao Ligu prvaka, a ovako je nigdje za vrijeme provedeno u Real Madridu", kazao je Max Eberl za njemačke medije.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Odegaard je u Real stigao u januaru 2015. godine iz Stromsgodseta i osim Borussije M'Gladbach za njega je zainteresovan i Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti