"Onom ko misli da je Bogom dan nije mjesto u reprezentaciji"

Žestoka kritika Save Miloševića

"Onom ko misli da je Bogom dan nije mjesto u reprezentaciji"

Direktor fudbalske reprezentacije Srbije Savo Milošević oštro je prokomentarisao izjavu Dušana Tadića, koji je javno prozvao selektora Radovana Ćurčića.

Fudbaler Southamptona nije dobio poziv za utakmice protiv Poljske i Estonije, nakon čega je 'opleo' po selektoru rekavši da je nedobijeni poziv za njega poniženje.

"Kao neko ko je za reprezentaciju odigrao 102 utakmice moram reći da ovakvo ponašanje ne priliči jednom reprezentativcu. Iz Tadićeve izjave se može zaključiti da je njemu važniji lični interes od interesa reprezentacije. Izgleda da on misli samo na sebe i da ne mari za ostatak ekipe", oštar je bio Milošević.

Bivši reprezentativac Srbije se nije zaustavio na tome.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Tadićev nastup bacio je sjenku na ove momke koji su došli da igraju za reprezentaciju i da se bore za svoju zemlju. Kada neko misli da je Bogom dan, to nije dobro i takvim nije mjesto u reprezentaciji. Cijeli njegov intervju je licemjeran i želim mu poručiti da je u zabludi ako misli da će se u budućnosti promijeniti njegov status u reprezentaciji. Takvi reprezentaciji nisu potrebni", dodao je Mihajlović.

Podsjetimo, Dušan Tadić je u izjavi povodom izostavljanja sa spiska za naredne dvije prijateljske utakmice poručio kako smatra da ima bolji učinak od svih ostalih igrača koji su pozvani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti