"Ovdje smo zahvaljujući Ranieriju"
Foto: EPA

Craig Shakespeare priznao

"Ovdje smo zahvaljujući Ranieriju"

Midhat Šljivak

Leicester je po prvi put u klupskoj historiji ušao među osam najboljih timova Evrope.

Lisice su u svom prvom nastupu u Ligi prvaka došle do velikog uspjeha, a zanimljivu izjavu je nakon pobjede nad Sevillom dao menadžer kluba Craig Shakespeare.

"Ovo je historijski dan za klub, koji će zauvijek ostati upamćen. Zasluženo smo iz Lige prvaka izbacili jedan od najboljih evropskih klubova, koji za razliku od nas ima veliko iskustvo igranja u Evropi", rekao je menadžer Leicestera, koji je pobjedu posvetio nekadašnjem menadžeru Claudiju Ranieriju.

"Claudio će vječno živjeti u srcima i sjećanju navijača zbog svega što je napravio. To se nikako ne može zaboraviti. Važan gol koji smo postigli u prvoj utakmici je njegova zasluga. Ovdje smo zahvaljujući Ranieriju", istakao je novi menadžer engleskog prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Leicester će sutra u podne saznati ime rivala u četvrtfinalu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi