Zolj: Moramo odigrati pametno i s mnogo želje

Član Olimpica za SportSport.ba

Zolj: Moramo odigrati pametno i s mnogo želje

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Olimpic je najvažnija utakmice ove polusezone.

U goste im dolazi direktni konkurent u borbi za opstanak, ekipa Metalleghea iz Jajca i popularni Vukovi će morati jurišati na pobjedu.

Eventualnom pobjedom nad Metallegheom ova dva tima bi se bodovno poravnala.

"Olimpic igra loše ove sezone, ali i pored toga još ništa nije gotovo. Mislim da je za nas u subotu utakmica sezone. Bit će teško, ali moramo odigrati pametno i s mnogo želje, te vjerujem da možemo doći do pobjede, ističe za SporSport.ba član Olimpica Amir Zolj.

Ono što je svima jasno, jeste da timu iz našeg glavnog grada ne cvjetaju ruže ni u kojem smislu.

"Klub je u jako lošoj situaciji, mnoge stvari nisu posložene onako kako treba u jednom klubu koji se takmiči u Premijer ligi. Pored toga urađena je i loša selekcija igrača i mislim da su to dva razloga slabih igara ove sezone", jasan je naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 27-godišnji Mostarac  upisao je deset nastupa ove polusezone, ali nije sigurno da će ostati na Otoci.

"Moj ugovor ističe na polusezoni i ne znam još šta dalje. Ako ostane situacija u klubu kao sada onda nemam namjeru produžiti ugovor. Uglavnom, pauza je duga pa ćemo vidjeti", dodao je Zolj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi