"Ovo su bili teški dani za nas, večeras želimo pobjedu"

Morgan pred Liverpool

"Ovo su bili teški dani za nas, večeras želimo pobjedu"

Endin Čaušević

Igrači Leicestera večeras igraju na domaćem terenu protiv Liverpoola u okviru 26. kola engleskog Premiershipa.

Aktuelni prvak Engleske proteklih nekoliko dana prolazi kroz dosta turbulentan period jer su čelnici kluba odlučili dati otkaz treneru Claudiju Ranieriju. Italijanski stručnjak je i pored toga što je napravio senzaciju s Lisicama na kraju dobio otkaz zbog loših rezultata ove sezone.

Leicester večeras dočekuje Redse, a kapiten ove ekipe Wes Morgan pred večerašnji meč izjavio je da fudbaleri imaju veliki motiv da pokažu koliko mogu pružiti.

"Ovo je bilo nekoliko zaista teških dana za sve nas, ali nas večeras očekuje izuzetno važna utakmica. Fokusirani smo samo na meč i imamo dosta motiva da izađemo na teren i pokažemo koliko možemo. Nismo igrali dobro koliko smo trebali i vrijeme je da to promijenimo. Danas je odličan dan za to", rekao je Morgan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi