"Pique i ja bacamo kamenje inače, ali sad ću ga zagrliti"
FOTO: EPA

Ramos o 'neprijatelju'

"Pique i ja bacamo kamenje inače, ali sad ću ga zagrliti"

Sergio Ramos i Gerard Pique svoje rivalstvo ostave po strani kada je u pitanju reprezentacija. 

Dvojac je na klupskom nivou neprijateljski raspoložen. Kada igraju Real Madrid i Barcelona između njih dolazi do 'borbe', međutim oni se ustvari prilično dobro slažu. To se najbolje može vidjeti kada dođe vrijeme za reprezentativna okupljanja. 

"Pique i ja volimo da bacamo kamenje jedan na drugog, ali kad ga budem vidio od mene će dobiti veliki zagrljaj", kazao je Ramos i dodao:

 "To je samo jedna od morbidnosti koja postoji u rivalitetu Real Madrida i Barcelone", riječi su Ramosa. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ramos se tokom obraćanja novinarima osvrnuo i na svoj golgeterski učinak u kraljevskom klubu. Kako je rekao, nije očekivao da će ove sezone zabilježiti deset golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi